Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Verzendkosten

  • Pakketten Nederland vanaf € 3,95: Bestelling boven de €50,- zijn de verzendkosten gratis.
  • Pakketten Belgie € 9,00: boven de €100,- gratis.
  • Pakketten Europa: vanaf € 200,- gratis verzenden.
  • Pakketten Wereld: vanaf €300,- gratis verzenden.

Retourneren en ruilen

Vanaf het moment dat u uw bestelling heeft ontvangen, heeft u de artikelen 14 werkdagen op zicht. Mocht u over een artikel niet tevreden zijn? dan kunt u het binnen deze 14 dagen ruilen of retourneren. Let op! De datum van de poststempel is geldend.

Na 14 dagen op zicht vervalt de zichttermijn en wordt de koopovereenkomst definitief dat maakt ruilen of retourneren niet meer mogelijk.

Voor artikelen uit de SALE geldt een retourtermijn van 8 dagen er zal een waardebon uitgeschreven worden, voor het totaalbedrag van de retourzending.

Indien het totale orderbedrag na retournering onder de €100,- komt, zullen wij het betaalde bedrag aan verzendkosten inhouden op het terug te storten bedrag.

Voorwaarden voor ruilen & retourneren:

  • De zending dient binnen de datum van aflevering en 14e zichtdag gepost te zijn, de datum van de poststempel is geldend.
  • De terugzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, op eigen kosten.
  • Artikel(en) zijn ongebruikt en onbeschadigd.

Mocht uw bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per omgaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.

Indien de zending beschadigd bij u is afgeleverd, meldt dit dan zo snel mogelijk binnen 24 uur aan de klantenservice via info@lolaolivia.nl

Ook hier geldt dat de tijd en datum van uw e-mail geldt voor acceptatie. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van u als zender.

Ruilingen & retouren kunnen verzonden worden naar:

LOLA & OLIVIA
Schout Crillaertstraat 15
5037 MS Tilburg