Over ons

LOLA & OLIVIA

KIDS CONCEPT STORE FOR 0 – 8 YEARS

Met zo’n +/- 20 verschillende unieke merken is LOLA & OLIVIA Kids Concept Store de nieuwe kinderwinkel in Tilburg (NB). Bij ons draait alles om de aller mooiste en unieke kinder kleding, lifestyle en interieur. Je vindt bij ons de meest trendy internationale en nationale merken zoals : FRNKY'S, House of Jamie, Little Indians, CarlijnQ, MINGO, En'fant, IGLO + INDI, Fabelab, OOH NOO, Phil & Phea, aankomende merken zoals; Soft Gallery, Emile et Ida, Gro Company en nog veel meer! Zowel online als offline hebben wij dezelfde collecties startend vanaf baby tot aan 8 jaar. 

Laura (31) is de eigenaresse van LOLA & OLIVIA. Ze is al jaren creatief bezig met kinderkleding en ontwerpen, ondertussen heeft ze veel liefde gekregen voor de unieke en bijzondere merken die er zijn. Ze hebben allemaal een verhaal, bijzondere prints en super mooie materialen. Haar liefde heeft ze vertaald in prachtige collecties van bijzondere merken die zij met liefde wereldwijd zowel online als offline verkoopt. LOLA & OLIVA geeft je iets unieks en moois voor jouw kids!

LOLA & OLIVIA heeft een webshop en een “echte” fysieke winkel, beide een prettige inspirerende plek waar je heerlijk kunt kijken en nog leuker waar elk item uniek is. Onze winkel is gevestigd op het Besterdplein 30, te Tilburg (NB). Wij doen er alles aan om het de klant zo leuk mogelijk te maken en zijn daarom altijd opzoek naar het nieuwste van het nieuwste. Elke online bestelling of aankoop in de winkel word met liefde voor je ingepakt, zo is elk bezoekje in onze winkel(s) een fijne belevenis! 

LOLA & OLIVIA
Besterdplein 30
5014 HP Tilburg
info@lolaolivia.nl
www.lolaolivia.nl
+31 (0)13 5915455
+31 (0)6 24303721

KVK : 64981576
BTW : NL152679121B01
IBAN : NL62 RABO 0302 2241 49 t.n.v. LOLA & OLIVIA 
 

OPENINGSTIJDEN 

Di t/m Vrij 10:00 - 17:30
Za 10:00 – 17:00

Private shopping mogelijk, alleen op afspraak!
 

LOLA & OLIVIA - ONLINE

  • GRATIS verzending bij een besteding vanaf €75,- (Binnen Nederland, BE & DE vanaf €100,-).
  • Wij versturen wereldwijd! Check hier alle overige informatie en kosten.
  • Alle items worden als een cadeautje verstuurd, voor jezelf of om leuk weg te geven.
  • Ruilen / retour binnen 14 dagen.
  • Wij hebben de meeste nieuwe en unieke merken uit het midden - en hoogsegement.
  • Alle items die online verkrijgbaar zijn, zijn ook verkrijgbaar in onze winkel in Tilburg.
  • Je kunt alle items live komen bekijken in onze winkel!
  • Heb je vragen of twijfel je over een bepaalde maat? Bel ons gerust : +31 (0)135915455
  • Natuurlijk zijn wij ook na sluitingstijd te bereiken via mail : info@lolaolivia.nl. Wij zullen op de eerst volgende werkdag contact met je opnemen en je vragen beantwoorden.